Selamat Datang Usahawan Online!

Seringkali Kita Baca Masalah Begini…

unclean-water-contaminated-water-bisnes-internet-online-marketing-income-tinggi-cuckoo-water-filter

pencemaran-air-masalah-water-filter-mudarat-air-tercemar-penapis-air-usahawan-internet

air-tercemar-cuckoo-online-marketer-bisnes-internet-income-tinggi-modal-rendah

Beberapa Soalan Untuk Anda..

 

Inginkah Anda Dapatkan Penapis Air Berkualiti

Tanpa Perlu Mengeluarkan Beribu Ringgit?

 

Adakah Anda Inginkan Penapis Air Di Rumah

Anda Tanpa Perlu Membuat Pinjaman?

 

Bagaimanakah Jika Anda Boleh Membuat

Pendapatan Sampingan Di Rumah & Phone Sahaja?

 

Anda Tidak Perlu Membuat Sebarang Pembayaran Permulaan Dan Juga Payslip!

cuckoo-water-purifier-penapis-air-berkuaiti-bersih-antikuman-usahawan-internet-online

Ianya Juga Disahkan Halal

 

halal-certification-water-filter-cuckoo-perniagaan-bisnes-online-internet-marketing

water-filter-halal-coway-online-business-income-internet-bisnes-penapis-air-terbaik

bisnes-tanpa-modal-income-online-cuckoo-mudah-senang

BERITA BAIK….

Kita Hanya Memerlukan Photostat IC Anda & No Akaun Bank Anda. Itu Sahaja!

Anda boleh menyertai whatsapp group ini untuk mendapat info lebih terperinci.

Klik untuk info terperinci

komisyen-bank-cuckoo-10haribulan-pendapatan-internet-penapis-air-udara

bukti-pendapatan-cuckoo-rm10k-sebulan-internet-bisnes-agen-pemasaran

cuckoo-1ok-internet-income-pendapatan-komisyen-mesin-penapis-air

info-internet-marketing-bisnes-dalam-talian-income-internet-usahawan-online

KLIK UNTUK JOIN WHATSAPP GROUP SUPPORT SIFU ARIDZ.

Anda juga boleh whatsapp “Cuckoo” ke +60105439787.

Ebook percuma akan diberikan. Terima kasih.

 

ebook-usahawan-internet-marketing-online-business-income-internet-bisnes-dalam-talian-cuckoo

Jangan lepaskan peluang untuk mendapat panduan ini secara percuma.

Nama
Email
WhatsApp  No

Email Marketing by TrafficWave.net

Sila periksa email anda dengan segera selepas mengisi borang di atas. Terima kasih.

cuckoo-logo_global-malaysia-filipina-brunei-singapura

[ PENAPIS AIR BERALKALI DAN BERMINERAL CUCKOO ]
Kelebihan penapis air Cuckoo
✅ BERSIH
✅ BERALKALI
✅ BERMINERAL
✅ BEBAS DARI LOGAM BERAT.

Bukan semua penapis air mampu asingkan logam berat tau. Kebanyakkan penapis air dipasaran tak mampu asingkan logam berat ni.

APA ITU LOGAM BERAT?
Logam berat tu mcm merkuri, plumbum, cadmium, kromium dan mcm2 lg logam berat yg ada dlm air kita yang semestinya merbahaya pada badan. Salah satu penyebab kanser. Bayangkan kalau logam- logam berat ini terkumpul di dalam badan kita dan anak-anak kita. 😔

Kenapa penapis air CUCKOO lebih BEST dari yang lain?
✅ Beralkali bukan asidik
✅ Bermineral bukan RO
✅ Tangki stainless steel bukan plastik
✅ Tukar filter setiap 4 bulan bukan 6 bulan
✅ Setahun tukar semua filter baru bukan 2 tahun baru tukar
✅ Guna teknology nano bukan ionizer
✅ Filter dari korea bukan china

Kenapa setiap rumah perlu pasang penapis air Cuckoo?
✅ Tak kelam kabut nak buat air
✅ Mudahkan kerja didapur
✅ Kalau bangun lambat pun sempat lagi bancuh 3in1 😅
✅ Mudah hidangkan air untuk tetamu
✅ Air dijamin SEDAP,BERSIH DAN HALAL
✅ Air panas,suam & sejuk dihujung jari

 

CUCKOO mendapat pengiktirafan BEST SME AWARD 2015-2016 untuk penapis air dan udara di Malaysia.

Nak pasang?
❌ tak perlu slip gaji
❌ takperlu guarantor
❌ suri rumah pon boleh apply
❌ yang bisnes sendiri pon boleh apply
❌ yang makan gaji lagi la boleh apply
😊 tanpa yuran pendaftaran
😊 pemasangan dan penghantaran percuma
😊 tanpa perlu risau pasal servis dan tukar filter.
Semuanya diuruskan oleh pihak syarikat.

CIRI-CIRI ISTIMEWA
——————————————————-
JIMAT ELEKTRIK DAN AIR
UNLIMITED water supply
Air mild ALKALINE 7.5
MINERAL
NANO POSITIVE FILTRATION (one and only in Malaysia)
BOLEH CABUT DAN BASUH WATER FAUCET
STAINLESS STEEL TANK
TAK ADA PEMBAZIRAN AIR
TEKANAN RENDAH TAK ADA MASALAH
BOLEH SAMBUNG KE COFFEE MAKER
——————————————————-

TAWARAN DAN JAMINAN
——————————————————
FREE INSTALLATION
FREE SERVIS DAN MAINTAINANCE 5 YEARS!!
FREE FILTER CHANGE
FREE PEMASANGAN SEMULA
FREE FULL WARANTY

10 SEBAB KENAPA PERLU MILIKI PENAPIS AIR CUCKOO SEKARANG?

1.✅ Harga Sewabeli yang MURAH!Dari RM68.00
2.✅Air Panas / Sejuk / Suam Tersedia 24 Jam!
3.✅Penapis Cuckoo Menghasilkan Air Beralkali Ringan pH 7.5-7.9 BUKAN RO Water.
4.✅SERVIS Percuma Setiap 4 Bulan
5.✅ FREE Tukar Filter
6.✅FREE Tukar Part Rosak
7.✅ FREE Penghantaran & Pemasangan
8.✅Tanpa DEPOSIT.
9.✅Tanpa slip gaji HANYA IC dan No. Akaun Bank.
10.✅Ctos dan blacklist boleh mohon.

KLIK UNTUK JOIN WHATSAPP GROUP SUPPORT SIFU ARIDZ.


Komisyen Cuckoo Online Reseller




RED Commission  ( Pay at 10th )
Initial Commission

Epic              =RM 68.00
Icon               =RM 113.21
Deluxe           =RM 122.64
Fusion stand  =RM 115.00
Fusion Top     =RM 98.00
King Top.    = RM 103.77
Jazz               =RM 150.94
B Model        = RM 113.21
M 10             = RM 47.17

Personal Sales Incentive ( PSI )
05   units = RM 700
10   units = RM 3000
20   units = RM 5000
30   units = RM 8000
40   units = RM 11000
50   units = RM 15000
80   units = RM 25000
100  units = RM 30000

Group Sales Incentive ( GSI )
10   units = RM 700
20   units = RM 3000
40   units = RM 5000
60   units = RM 8000
80   units = RM 11000
100   units = RM 15000
160   units = RM 25000
200  units = RM 30000

Note: M10 Rental = 0.5unit

BAGAIMANA NAK DPT RM5000 DI BULAN PERTAMA DGN CUCKOO?
 
*Jika kita dapat 1 sale, contoh produk mesin penapis air best seller ICON. Kita akan mendapat komisyen sebanyak: RM 113.21. Katakan kita dapat buat 10 sale sebulan untuk ICON, kita akan dapat RENTAL COMMISION RM1132.10.
 
*Apabila kita dapat membuat 10 sale, komisyen kita ditambah dengan PERSONAL SALE INCENTIVE : RM3000
*Jika seorang reseller lain di dalam group kita , secara keseluruhannya membuat 10 sale juga, komisyen kita ditambah dengan GROUP SALE INCENTIVE: RM700
 
*Jadi total yang kita boleh dapat sebulan dengan 10 sale ialah RM1132.10 + RM3000 + RM700 = RM4832.10
Untuk menjadi reseller, mudah sahaja, tidak perlu sebarang bayaran atau beli produk dulu.

 

Utusan Malaysia: Teknologi Penapis Air

Kesempatan ke Korea Selatan atas undangan sebuah syarikat mengeluarkan penapis air terkenal di sana memberi banyak kelebihan terutama bagaimana penapis air Cuckoo berfungsi.

Ini kerana rakyat Korea Selatan yang amat mementingkan kesihatan dan alam sekitar, sentiasa mencari yang terbaik bukan saja untuk kesihatan tetapi mesra alam serta sinonim dengan teknologi hijau.

Penapis air Cuckoo sangat popular di Korea Selatan, ini dapat dilihat daripada panggilan dan pesanan setiap dua minit semasa ditayangkan di GS Shop sama seperti di Go Shop di rangkaian Astro di negara ini.

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif Cuckoo Electronics, Koo Bon Hak berkata, penapis air ini menapis dan menghasilkan purata kadar alkali pada pH 7.5 dan sangat kaya dengan mineral serta bebas dari unsur logam berat serta menepati piawaian Pertubuhan Kesihatan Bangsa-bangsa Bersatu (WHO).

“Penapis air Cuckoo sesuai untuk minuman seisi keluarga. Kebanyakan penapis air popular biasanya menghasilkan air osmosis berbalik (RO) tidak mempunyai mineral dan boleh memberikan kesan kurang baik kepada kesihatan,” katanya semasa sesi pengenalan duta media antarabangsa Cuckoo yang baru, Kim Soo Hyun baru-baru ini.

Bintang mega Korea itu, kini adalah wajah baru produk Cuckoo secara keseluruhannya selama sekurang kurangnya setahun.

Kim Soo Hyun tampil dalam segala bentuk pengiklanan – media elektronik, cetak dan alternatif di seluruh Korea Selatan, China, Vietnam, Singapura dan Malaysia.

“Saya berpeluang menyaksikan semua produk Cuckoo sepanjang penggambaran iklan dan sejujurnya, produknya memang menawan hati saya untuk memilikinya,” katanya.

Soo Hyun menambah, penapis air model Jazz yang dilancarkannya mempunyai ciri auto pensterilan yang amat bermanfaat untuk generasi yang sentiasa mementingkan kebersihan tanpa kerja remeh.

Apabila ditanya perasaannya terpilih sebagai Duta Cuckoo, Kim Soo Hyun menjawab “Saya amat tersentuh dan berbesar hati. Anda, pasti akan mempunyai perasaan serupa jika dikaitkan dengan produk tempatan yang menjadi bualan di negara lain.

“Saya amat bangga menyaksikan perkembangan Cuckoo ke pasaran antarabangsa,”.

Sementara itu Bon Hak menambah penapis air Cuckoo masih boleh digunakan walaupun bekalan elektrik terputus dan penggunaan elektrik serendah hanya RM 6 hingga RM 8 sebulan.

Boo Hak berkata, penapis air Cuckoo bukan saja telah lama berada di pasaran tetapi paling laris dan menjadi pilihan di Korea Selatan kerana harga mampu milik.

Pelanggan boleh memilih pelbagai model yang sesuai seperti diletakkan di atas meja atau kabinet dapur atau model yang mempunyai tapak untuk pejabat.

“Kesemua model senang dibersihkan kerana semua bahagian senang ditanggal dan dipasang semula. Selain itu penukaran sistem penapisan dalam masa singkat bagi memastikan kebersihan maksimum.

“Bagi ciri keselamatan, terdapat suis panas dan sejuk berasingan bagi memudahkan pengguna,” katanya.

Boo Hak berkata, pihaknya memberikan pelanggan pelbagai pilihan mengikut bajet, lokasi dan kegunaan.

Malah mereka boleh memilih model penapis air yang boleh bercakap sama ada bahasa Melayu, Inggeris atau Cina bagi pasaran Malaysia.

“Sebelum membeli penapis air, pilih yang menepati piawaian WHO dan perkhidmatan penyelenggaraan serta jaminan memastikan bekalan air bukan sahaja bersih tetapi menyihatkan.

Percuma

“Jika terdapat masalah, pelanggan hanya perlu membuat panggilan ke pusat perkhdmatan pelanggan dan petugas akan datang untuk tujuan penyelenggaraan secara percuma,” katanya.

Penapis air Cuckoo menghasilkan air beralkali yang amat baik untuk menyahtoksik bahan berasid dalam badan yang diserap dari persekitaran, ubatan, makanan tidak semula jadi dan proses penuaan yang “biasa”.

Bahan toksik yang terkumpul dalam tubuh boleh menyebabkan keadaan kesihatan serius dan minum air alkali setiap hari boleh meneutralkan asid pada sel dan tisu.

Ketika proses ionisasi, penapis alkali menjadikan air lebih halus yang membuatnya lebih mudah diserap ke dalam sel. Ini menghasilkan “super-hidrat” kepada badan.

Air alkali berfungsi sebagai antioksidan yang meneutralkan radikal bebas yang berbahaya.

Boon Hak berkata, berbeza dengan penapis air yang ada di pasaran, semua model Penapis Air Cuckoo menggunakan Teknologi Generasi ke-3 dan terkini, iaitu Teknologi Nano Positif yang menapis unsur berbahaya, logam berat dan 99.99 peratus virus dan bakteria dari air sambil mengekalkan kandungan mineral yang baik.

“Penapis air ini mempunyai enam tahap penapisan dengan empat penapis yang menghasilkan air bersih, bebas benda asing dan kaya mineral yang mengikut piawaian WHO.

Penapis air “Natural” telah dipatenkan bagi menghasilkan air yang memberi kesan kesihatan hampir sama dengan air semula jadi.

“Semua penulen air Cuckoo menggunakan keluli tahan karat berketumpatan tinggi untuk mencegah kesan kimia plastik pada suhu tinggi, menghapus pembentukan “fur” dan memastikan situasi bersih setiap masa.

“Cuckoo adalah jenama penulen air pertama di Malaysia yang memperkenalkan perkhidmatan Steam-Sterilization atau penghapusan kuman menggunakan wap. Perkhidmatan Cuckoo’s Natural Care dibuat oleh profesional terlatih,” katanya.

Selain itu tiada air terbuang ketika proses penapisan dan ia masih efektif walaupun berada di kawasan tekanan rendah.

Layari www.cuckoo.com.my untuk mengetahui lebih lanjut mengenai penapis Cuckoo.

produk-cuckoo-penapis-air-online-bisnes-marketing

produk-cuckoo-penapis-air-online-bisnes-marketing